search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:14
MENU CLOSE

Νέο σενάριο: Ο Lubitz έριξε το αεροπλάνο λόγω ερωτικής απογοήτευσης

27.03.2015 07:59
Νέο σενάριο: Ο Lubitz έριξε το αεροπλάνο λόγω ερωτικής απογοήτευσης   - Media

Το σενάριο της ερωτικής απογοήτευσης του Γερμανού πιλότου, επικαλείται η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail ως αιτία για την αεροπορική τραγωδία. 

Το σενάριο της ερωτικής απογοήτευσης του Γερμανού πιλότου, επικαλείται η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail ως αιτία για την αεροπορική τραγωδία. Ο Lubitz υπέφερε από μία προσωπική κρίση, γράφει η εφημερίδα και δημοσιεύματα στη Γερμανία υπαινίσσονται ότι ο 28χρονος προσπαθούσε να ξεπεράσει μία διαλυμένη σχέση όταν σκόπιμα έριξε το αεροσκάφος της German Wings.

Το σενάριο προέκυψε μετά από τις έρευνες στο σπίτι του Lubitz το οποίο μοιραζόταν με τη σύντροφό του. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν σοβαρά ευρήματα αλλά δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, όμως τόνισαν ότι δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με την Bild o συγκυβερνήτης πέρασε “ένα βαρύ καταθλιπτικό επεισόδιο” το 2009 και είχε ακολουθήσει ψυχιατρική θεραπεία, υποστηρίζει η εφημερίδα βασιζόμενη σε έγγραφα της γερμανικής αρχής επίβλεψης των αερομεταφορών (Luftfahrtbundesamt, LBA).

Έκτοτε ο νεαρός άνδρας ακολουθούσε “ιδιαίτερη και τακτική ιατρική” θεραπεία, συνεχίζει η εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει πως οι πληροφορίες αυτές διαβιβάσθηκαν στην LBA από τη Lufthansa, θυγατρική της οποίας είναι η Germanwings.

Ο επικεφαλής της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Κάρστεν Σπορ δήλωσε χθες, Πέμπτη, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, πως ο Αντρέας Λούμπιτς είχε διακόψει “για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα” την εκπαίδευσή του ως πιλότου την οποία είχε αρχίσει το 2008.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:14