search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:10
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Το καρφί του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά ΕΠΟ και κυβέρνησης μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση

10.05.2024 06:59
marinakis-new

Με μία δήλωση γεμάτη νόημα (και… πολιτικά μηνύματα) πανηγύρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του conference league.

Αμέσως μετά την ιστορική νίκη των Ερυθρόλευκων επί της Άστον Βίλα, ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα εκατομμύρια κόσμος δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Το να παίξει ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκό τελικό, το να κερδίζει ομάδες που είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με πενταπλάσια και επταπλάσια μπάτζετ και να παίζει όπως έπαιξε στην έδρα τους και σήμερα, μας γεμίζει πολύ μεγάλη χαρά, μεγάλη αισιοδοξία και πρέπει να αναλογιστεί κανείς ότι από ποια χώρα ξεκινάμε και το κάναμε αυτό. Πρέπει να αναλογιστούμε με ποια ποδοσφαιρική ομοσπονδία το κάνουμε αυτό και με ποια Κυβέρνηση»!

Και συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Παρά τις δυσκολίες το καταφέραμε αυτό το μεγάλο όνειρο και αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην αρχή το πίστεψε ένας, μετά δύο, μετά περισσότεροι και σιγά-σιγά το πιστέψαμε όλοι. Το λέγαμε στην αρχή και το είχα πει και στους Νέους γιατί και αυτό που πέτυχαν οι Νέοι είναι μεγαλύτερο επίτευγμα που έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης. Βλέπετε ότι παρά τις δυσκολίες, παρά τα όσα γράφονται ή συζητά ο καθένας, εμείς έχουμε πίστη στα όνειρά μας».

Ο κ. Μαρινάκης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και αφιέρωσε τη μεγαλειώδη επιτυχία σε δύο ανθρώπους: «Με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί ενωμένοι πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή. Σήμερα είναι μία μεγάλη βραδιά και ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζί και τους χρειαζόμαστε όλους σε λίγο καιρό σε ελληνικά χώματα να το σηκώσουμε όλοι μαζί. «Είναι κάτι που θα το κάνουμε για την Ελλάδα μας, τον Θρύλο μας, τον Πειραιά μας και πάνω απ’ όλα για τον τόπο μας.

Σήμερα αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς, στον πατέρα μου και στον Σάββα Θεοδωρίδη»

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: Ένταση στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» – Με κασκόλ του Παναθηναϊκού οι Άγγλοι

Euroleague: Επικές προκρίσεις για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Με δύο ομάδες μετά από χρόνια η Ελλάδα σε Final Four (videos)

Ολυμπιακός: Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ στο «Καραϊσκάκης» για τον ημιτελικό του Conference League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:09