search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:12
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ στο «Καραϊσκάκης» για τον ημιτελικό του Conference League

09.05.2024 18:59
oly2-new

Οι παίκτες και το επιτελείο του μπασκετικού Ολυμπιακού θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον ημιτελικό του Conference League, Ολυμπιακός – Άστον Βίλα.

Οι νικητές της Βαρκελώνης θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ελπίδα να γραφτεί μία ακόμη «ερυθρόλευκη» σελίδα θριάμβου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας, μόλις λίγες ώρες αφού εξασφάλισαν την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, θα πάρουν θέση στις εξέδρες του κατάμεστου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού απέναντι στην Άστον Βίλα, στον ημιτελικό του Ceonference League.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έτοιμος να γράψει ιστορία στο «καυτό» Καραϊσκάκη – «Καθαρίζει» την Άστον Βίλα και δίνει ραντεβού στην Opap Arena με τη Φιορεντίνα (video)

Euroleague: Επικές προκρίσεις για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Με δύο ομάδες μετά από χρόνια η Ελλάδα σε Final Four (videos)

Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ έγραψε Ιστορία και ετοιμάζεται για… Παναθηναϊκό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:12