19/01/2019 03:19:06

Τραγωδία του Airbus: «Δεν είναι το μοναδικό σενάριο η αυτοκτονία του συγκυβερνήτη»

Τραγωδία του Airbus: «Δεν είναι το μοναδικό σενάριο η αυτοκτονία του συγκυβερνήτη» - Media

H «προσωπικότητα» του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus της Germanwings, για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι προκάλεσε εσκεμμένα τη συντριβή του αεροσκάφους και που φαίνεται να υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, αποτελεί ένα «σοβαρό σενάριο», «όχι όμως το μοναδικό», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας Γάλλος ερευνητής στο Ντίσελντορφ.

«Διαθέτουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό στοιχείων που μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε προς αυτό το σενάριο, το οποίο θεωρείται ένα σοβαρό σενάριο, όμως δεν μπορεί να είναι απόλυτα το μοναδικό» επισήμανε ο στρατηγός της χωροφυλακής Ζαν Πιερ Μισέλ, υποδιευθυντής της δικαστικής αστυνομίας.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι σε αυτό το στάδιο της έρευνας, εξακολουθεί να μην υπάρχει ένα «συγκεκριμένο στοιχείο» στην ζωή του συγκυβερνήτη, όπως ένας ερωτικός χωρισμός ή ένα επαγγελματικό πρόβλημα, που θα μπορούσε να εξηγήσει μια σκόπιμη ενέργεια με στόχο την καταστροφή του αεροσκάφους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.