search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:28
MENU CLOSE

Ανδρόγυνο έκλεβε… κυψέλες με μέλισσες!

18.04.2015 07:16
Die Zeit: «Αν εξαφανιστεί η μέλισσα θα χαθεί και η ανθρωπότητα» - Media

Οι δράστες της… κλοπής του αιώνα συνελήφθησαν στην Πάτρα. Δεν πρόκειται για μετρητά, χρυσό ή κοσμήματα, αλλά για… κυψέλες με μέλισσες!

Οι δράστες της… κλοπής του αιώνα συνελήφθησαν στην Πάτρα. Δεν πρόκειται για μετρητά, χρυσό ή κοσμήματα, αλλά για… κυψέλες με μέλισσες!

Περισσότερες από 130 κυψέλες με μέλισσες κατηγορούνται πως είχαν κλέψει ένας 47χρονος μαζί με την 38χρονη σύζυγό του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ζωοκλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από το Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2014, το ανδρόγυνο είχε διαπράξει 14 κλοπές κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει 135 κυψέλες μελισσών από μελισσοκόμους στις Κάτω Βελίτσες Αχαΐας και στα Καλυβάκια Ηλείας.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το ανδρόγυνο για να δυσχεράνει τις έρευνες των αστυνομικών, σε ότι αφορά τον εντοπισμό τους, είχε παραποιήσει σε όλες τις κυψέλες τον αριθμό μητρώου των μελισσοκόμων – θυμάτων και ανέγραφαν τον αριθμό μητρώου μελισσοκόμου της 38χρονης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανδρόγυνου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:28