search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:52
MENU CLOSE

Ο Βασίλης Κικίλιας συγκρίνει τη Ζωή με τον Κασιδιάρη (Photos-Videos)

21.05.2015 10:07
Ο Βασίλης Κικίλιας συγκρίνει τη Ζωή με τον Κασιδιάρη (Photos-Videos) - Media

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, παραλληλίζει τα επεισόδια που είχαν με αστυνομικούς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο υπόδικος Χρυσαυγίτης βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, παραλληλίζει τα επεισόδια που είχαν με αστυνομικούς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο υπόδικος Χρυσαυγίτης βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει αναρτήσει δύο φωτογραφίες. Η μια του Ηλία Κασιδιάρη, από παλιότερο επεισόδιο με αστυνομικό, η δεύτερη η χθεσινή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον αστυνομικό έξω από τη Βουλή.

Τις δύο φωτογραφίες συνοδεύει η ειρωνική ατάκα «βρείτε τις διαφορές».

 

 

Επειδή στις φωτογραφίες όμως δεν μπορούν να φανούν πράγματι οι διαφορές, παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα βίντεο από τις δύο παρεμβάσεις. Στη μεν παρέμβαση της Προέδρου της Βουλής -είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί της- η συζήτηση γίνεται εντός πλαισίων «αστικής ευγενείας», ενώ στη δεύτερη ο υπόδικος Χρυσαυγίτης βουλευτής, όχι μόνο βρίζει αλλά και απειλεί τον αστυνομικό, πως αν δεν επέμβει «θα έχει νεκρούς» και πως «του δίνει το λόγο του». Βρείτε τις διαφορές!

Η παρέμβαση της ΠτΒ

Η συζήτηση αστυνομικού-Κασιδιάρη στην Κρήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:48