15/12/2018 21:47:19
14.11.2009

Μία σύλληψη και δύο προσαγωγές

Μία σύλληψη και δύο προσαγωγές - Media

Μία γυναίκα 22 χρονών συνελήφθη σήμερα τα χαράματα στο κέντρο της Αθήνας από άνδρες της αντιτρομοκρατικής, την στιγμή που έφευγε από ένα πάρτι κατάληψης και με βάσει ένταλμα σύλληψης, που είχε εκδοθεί πριν από μερικές μέρες, ενώ δύο άντρες που ήταν μαζί της, προσήχθησαν και αυτοί προκειμένου να εξεταστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από "ορφανά" δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν βρεθεί στη γιάφκα του Χαλανδρίου που αφορούσε τους ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, είχαν εκδοθεί πέντε εντάλματα σύλληψης. Το ένα από αυτά αφορούσε την 22χρονη.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη  η κοπέλα κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή, για έκρηξη από κοινού από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή και τρομοκρατική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ένας από τους δύο άντρες αφέθη ελεύθερος, ενώ από την πλευρά της 22χρονης που συνελήφθη και ανακρίνεται ως ύποπτη για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, φαίνεται να υπάρχει σκληρή στάση και έχει δεχθεί τίποτε.

ΠΗΓΗ: www.newsIt.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.