search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:58
MENU CLOSE

«Καρφιά» Κακλαμάνη για τις απουσίες στη Βουλή

29.05.2015 10:08
ΝΔ: Υπάρχει μέλος της κυβέρνησης με off shore εταιρεία; - Media

Κάτι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, κάτι οι υποχρεώσεις υπουργών που παίρνουν μέρος στις διαπραγματεύσεις και η Ολομέλεια την Παρασκευή το πρωί θύμιζε… έρημο τοπίο.

 

Κάτι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, κάτι οι υποχρεώσεις υπουργών που παίρνουν μέρος στις διαπραγματεύσεις και η Ολομέλεια την Παρασκευή το πρωί θύμιζε… έρημο τοπίο.

Δέκα επίκαιρες ερωτήσεις περιελάμβανε ο προγραμματισμός του κοινοβουλευτικού ελέγχου και δεν καμία δεν έλαβε απάντηση από την πλευρά της κυβέρνησης. Οι εννιά ερωτήσεις απευθύνονταν στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Η τελευταία αφορούσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ότι οι ερωτήσεις ακυρώνονται λόγω κωλύματος των υπουργών. Όπως είπε, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επικαλείται το προγραμματισμένο ταξίδι στη Ρωσία, ο αναπληρωτής υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου συνάντηση με ομόλογό του της Παλαιστίνης, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς το βεβαρημένο πρόγραμμα του εξαιτίας της διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς.

Ωστόσο, ο Νικήτας Κακλαμάνης έριξε τα «καρφιά του» σχολιάζοντας με νόημα τις υπουργικές απουσίες λέγοντας πως «επειδή γνωρίζω ότι παρακολουθεί η Πρόεδρος της Βουλής θέλω να πω ότι τα προγραμματισμένα ταξίδια, είναι γνωστά στο υπουργείο εδώ και καιρό. Δεν προγραμματίζονται 1-2 ημέρες πριν από τη συζήτηση των επικαίρων ερωτήσεων»… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:58