14/09/2019 16:46:23

Επιστρέφει ο Γρηγόρης Καραντινάκης στο Κέντρο Κινηματογράφου

Επιστρέφει ο Γρηγόρης Καραντινάκης στο Κέντρο Κινηματογράφου - Media

 

Ένα ακόμα «θρίλερ» που παιζόταν στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου έλαβε τέλος. Και μάλιστα αίσιο. Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων την διόρισε τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη στη θέση του Γενικού Διευθυντή. Για την ακρίβεια, τον επανέφερε στη θέση του, αφού είχε εκδιωχθεί από το προηγούμενο ΔΣ. Ωστόσο, είχε εξαρχής την στήριξη μεγάλης μερίδας κινηματογραφιστών.
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού αναφέρει: «Με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά και του αν. Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκου Ξυδάκη διορίζεται με τριετή θητεία στη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ο σκηνοθέτης κ. Γρηγόρης Καραντινάκης».
Μετά την απομάκρυνση του προηγούμενου ΔΣ του ΕΚΚ με απόφαση του Ν.Ξυδάκη και τον διορισμό νέου ΔΣ-με πρόεδρο τον Αλέξη Γρίβα- η θέση προκηρύχθηκε εκ νέου και ο Γρηγόρης  Καραντινάκης επανήλθε στο πόστο του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.