search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:40
MENU CLOSE

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει ροζ μονταζιέρα – «Ραντεβού στα γουναράδικα»

11.07.2015 16:02
Και η Ραχήλ κατά του Καρανίκα: Δεν έχει πτυχίο και παίρνει υπέρογκο μισθο (Video) - Media

Την στάση της στην ψηφοφορία της Παρασκευής προσπάθησε να εξηγήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη σε όλη την κυβέρνηση αλλά και σε στελέχη της.

 

Την στάση της στην ψηφοφορία της Παρασκευής προσπάθησε να εξηγήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη σε όλη την κυβέρνηση αλλά και σε στελέχη της.

«Ξεκαθάρισα στην τοποθέτησή μου στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της Ελληνικής πρότασης ο Ελληνικός Λαός έχει δώσει εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης στις 25 Ιανουαρίου και εντολή απόρριψης των μέτρων λιτότητας στις 5 Ιουλίου. Η Λαϊκή βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή που δύναται να λάβει μια Κυβέρνηση και δεν νομιμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε ψηφοφορία ερμηνείας μιας ξεκάθαρης δήλωσης των πολιτών αυτής της Χώρας. Η θέση μου είναι σαφής και καταγεγραμμένη» γράφει η βουλευτής και συνεχίζει με ειρωνικό ύφος:

«Λυπάμαι που χαλάω τα σχέδια της Ρόζ και γαλάζιας μονταζιέρας. Δεν θα σας έκανα ποτέ την χάρη να εξαπολύσετε επικοινωνιακή επίθεση στο πρόσωπο μου ταυτίζοντας με με χώρους που ποτέ δεν ανήκα ιδεολογικά. Ήμουν ξεκάθαρη και η ψήφος μου καταγράφηκε στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπής της οποία αποτελώ μέλος και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Μέτρα λιτότητας από μένα ως Βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα. 
Περαστικά σας, στα τρόλ ρόζ και γαλάζια. Ραντεβού στα γουναράδικα».

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο γραφείο τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και στο πρόσωπο της αναπληρώτριας υπουργού μετανάστευσης, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας: «Και πάψτε από τα γραφεία τύπου των συντρόφων της κυρίας της αριστεράς που πήρε φασόν τα ανθρώπινα δικαιώματα και νομοθετούσε για να εξασφαλίσει ψηφαλάκια από πονεμένους αλλοδαπούς για να συνεχίσει να είναι στην βουλή να βγάζετε γελοία σενάρια για απόπειρες ανθρωποκτονιών και άλλα ψεκασμένα. Μην ξεφτιλίζεστε άλλο. Δεν θα χάσετε τις καρέκλες σας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:38