search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Λιθουανή πολιτικός: Δεν θέλουμε να πληρώσουμε τους Έλληνες που ζουν καλά και δουλεύουν λιγότερο από εμάς

15.07.2015 08:58
Λιθουανή πολιτικός: Δεν θέλουμε να πληρώσουμε τους Έλληνες που ζουν καλά και δουλεύουν λιγότερο από εμάς - Media

«Όχι» από την επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος της Λιθουανίας, Λορέτα Γκραουζινιένε, στη βοήθεια της Ευρώπης προς την Ελλάδα μέσω του τρίτου πακέτου στήριξης.

 

«Όχι» από την επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος της Λιθουανίας, Λορέτα Γκραουζινιένε, στη βοήθεια της Ευρώπης προς την Ελλάδα μέσω του τρίτου πακέτου στήριξης.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λιθουανίας, επισήμανε πως:

«Ο λαός της Λιθουανίας δεν επιθυμεί να καλύψει το ελληνικό χρέος. Οι Έλληνες ζουν πολύ καλά και δεν δουλεύουν όσο δουλεύουμε εμείς στη Λιθουανία. Επιπλέον, οι συντάξεις στη χώρα μας είναι χαμηλότερες από τις αντίστοιχες στην Ελλάδα».

Κατά την Λιθουανή πολιτικό, υπάρχουν έντονες αμφιβολίες για το κατά πόσο η ελληνική Βουλή θα καταφέρει να περάσει και στη συνέχεια να εφαρμόσει το υπάρχον πρόγραμμα. Σημείωσε, δε, πως ακόμη και αν καταφέρει να υπερψηφίσει το πρόγραμμα, το πρόβλημα της Ελλάδας δεν θα λυθεί.

«Το πρόβλημα είναι της Ελλάδας. Οι Έλληνες ήταν εκείνοι δανείστηκαν χρήματα και έπρεπε να το σκεφτούν τότε που τα έπαιρναν. Το μεταρρυθμιστικό πλάνο ενδέχεται να ακολουθήσει τη μοίρα του και να επιστρέψουμε ξανά στην αρχή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50