search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:04
MENU CLOSE

Σοβαρά επεισόδια στα ελληνοσκοπιανά σύνορα – Σκοπιανοί αστυνομικοί επιτέθηκαν με δακρυγόνα και κρότους λάμψεις σε χιλιάδες πρόσφυγες (Videos)

21.08.2015 08:46
Σοβαρά επεισόδια στα ελληνοσκοπιανά σύνορα - Σκοπιανοί αστυνομικοί επιτέθηκαν με δακρυγόνα και κρότους λάμψεις σε χιλιάδες πρόσφυγες (Videos) - Media

Σοβαρά επεισόδια πριν από λίγη ώρα ελληνοσκοπιανά σύνορα στην Ιδωμένη, όταν τουλάχιστον 3.000 πρόσφυγες επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα προς τα Σκόπια.

 

Σοβαρά επεισόδια πριν από λίγη ώρα ελληνοσκοπιανά σύνορα στην Ιδωμένη, όταν τουλάχιστον 3.000 πρόσφυγες επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα προς τα Σκόπια. Οι σκοπιανές δυνάμεις τους επιτέθηκαν με δακρυγόνα και βόμβες κρότου λάμψης, κλείνοντας παράλληλα όλες τις πύλες εισόδου και αδιαφορώντας για το γεγονός ότι μεταξύ των προσφύγων ήταν μητέρες με μωρά παιδιά.

Πριν από λίγη ώρα, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης απέφερε έκκληση προς τις ελληνικές αρχές και την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ζητώντας να παρθούν μέτρα για την ανακούφιση των χιλιάδων προσφύγων (οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είναι μπλοκαρισμένοι στα σύνορα με τα Σκόπια αναγκασμένοι να κοιμούνται κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής και από το μεσημέρι της Τετάρτης είναι κλειστά τα σύνορα με πρωτοβουλία των σκοπιανών τοπικών αρχών).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02