search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:31
MENU CLOSE

Άδωνις: Ο Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει

27.08.2015 09:28
Άδωνις: Ο Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει - Media

«Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης,κατηγορώντας τον  ότι κάνει τις εκλογές για να δραπετεύσει.

 

«Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης,κατηγορώντας τον  ότι κάνει τις εκλογές για να δραπετεύσει.

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Alpha σημείωσε : «Στη συνέντευξη βασικά είπε δεν πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα θα το εφαρμόσω χωρίς να το πιστεύω αν μού δώσετε την αυτοδυναμία».

«Είναι καλό που απομυθοποιήθηκε η Αριστερά, πλέον κανείς αριστερός δεν μπορεί να βγει και να πει «έχω λύσεις για τα πάντα» γιατί οι πολίτες θα θυμούνται το καταστροφικό εξάμηνο του Τσίπρα» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Όσον αφορά τη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μετεκλογικά με το φθαρμένο παλαιό κομματικό σύστημα διερωτήθηκε: «Γιατί, ο Καμμένος είναι το νέο;»

Αναφορικά με την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, έκανε λόγο για «Αρμαγεδδώνα στην εκπαίδευση» και  δήλωσε ότι είναι επίσημη και ομόφωνη θέση της ΝΔ να καταργηθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:31