29/02/2020 15:53:44

Μυστήριο με τα νέα iPhone - Σβήνουν μόνα τους

Μυστήριο με τα νέα iPhone - Σβήνουν μόνα τους - Media

 

Μία επίσκεψη σε forum όπως αυτό του MacRumors δίνει μία ξεκάθαρη εικόνα για το πρόβλημα: Τα iPhone 6s και 6s Plus σβήνουν μόνα τους ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Να φταίει άραγε το νέο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας που συστήνει η Apple με το iOS 9;

Ιδιαίτερος δεν είναι μόνο ο τρόπος με τον οποίο σβήνουν τα iPhone 6s και 6s Plus, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να ενεργοποιηθούν. Για να επανέλθει ένα από τα νέα iPhone που έχει σβήσει μόνο του, ο χρήστης θα πρέπει να κρατήσει πατημένο παρατεταμένα, για περίπου 10 δευτερόλεπτα το πλήκτρο Home.

Σύμφωνα με ψηφοφορία που κάνει το MacRumors, πάνω από 50% των χρηστών αντιμετωπίζει το πρόβλημα με το σβήσιμο των νέων iPhone.

Ανάμεσα στις λύσεις που προτείνονται είναι το ολοκληρωτικό reset του τηλεφώνου και η επανεγκατάσταση όλων των εφαρμογών από το iTunes [και όχι από το iCloud].

Ένα άλλο πρόβλημα που παρατηρείται στο iOS 9 είναι η προβολή των interface των app μεγεθυμένων με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο χειρισμός τους, καθώς αυτές είναι στα όρια, και πέρα από αυτά, της οθόνης. Προβληματικές αναφέρονται προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως οι Calculator, Weather και Health, όπως γράφει το MacRumors. Το πρόβλημα αφορά και το Apple Pay μέσω του Wallet app.

Η οριστική λύση από την Apple αναμένεται να έλθει με το iOS 9.1

 

Πηγή: PC Magazine

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.