22/04/2019 10:14:45

Οι νοσηροί ψηφοφόροι της Χ.Α.

Το Twitter «έριξε» το λογαριασμό της Χρύσης Αυγής (Photo)  - Media

Δεν θα ασχοληθούμε με την απίστευτη καθυστέρηση των διαδικασιών της δίκης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Το δικαστικό μας σύστημα έχει άμεση ανάγκη εξυγχρονισμού ώστε να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες συνθήκες και κυρίως στο αίτημα για περισσότερη, αμεσότερη και ουσιαστικότερη δημοκρατία. Είναι αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία  της δημοκρατίας σε μια χώρα όπου οι δικαστικές υποθέσεις λιμνάζουν.

Το θέμα, ωστόσο, είναι η δίκη της Χρυσής Αυγής, μια δίκη που συνεχίζεται μετά από αναβολές αυτές τις μέρες, με τους γονείς του αδικοχαμένου Παύλου να καταθέτουν ως μάρτυρες κατηγορίας. Στο εδώλιο ο φονιάς Ρουπακιάς παρακολουθεί…  Μαζί του οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι-συνένοχοι της Χρυσής Αυγής…

Δεν είναι αυτό ένα τρομαχτικό σύμπτωμα κρίσης, της σήψης, της έκπτωσης;  Όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι, οι πολύ καλά πληροφορημένοι, δεν αποτελούν ένα σύγχρονο βδέλυγμα για τη χώρα, για όλους εμάς, για τα ήθη μας, για τον πολιτισμό μας; Δεν μπορεί να ορίζεται ως κρίση μόνο το κομμένο πενηντάρικο ή κατοστάρικο από την σύνταξη και όχι η αποδοχή  δια της ψήφου ομολογημένων δολοφονικών πράξεων, ενός χυδαίου εγκλήματος, ενός ειδεχθούς και αποτρόπαιου  μαχαιρώματος, του οποίου –άκουσον-άκουσον– την πολιτική ευθύνη αναλαμβάνει ένα ναζιστικό κόμμα  προ των εκλογών!

Πόσο πιο νοσηρά γίνεται να ψηφίσει κανείς;  Πόσο χυδαίος και ελεεινός μπορεί να είναι κάποιος που ελαφρά τη καρδία  ψηφίζει μια ναζιστική – εγκληματική οργάνωση! Και αναρωτιούνται οι στοιχειωδώς «κανονικοί» πολίτες αυτής της ταλαίπωρης χώρας  εάν  υπάρχουν σύνταγμα και νόμοι σ’ αυτήν, ικανά  να προστατεύσουν την πολιτεία από δεδηλωμένες εγκληματικές οργανώσεις…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.