search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:41
MENU CLOSE

Άδωνις όπως… Εθνική ποδοσφαίρου 2004! (Video)

20.10.2015 20:42
Άδωνις όπως… Εθνική ποδοσφαίρου 2004! (Video) - Media

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, θέλει να γίνει σαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004, που κατέκτησε σαν από θαύμα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, θέλει να γίνει σαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004, που κατέκτησε σαν από θαύμα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Όχι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, δεν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ούτε κάποιου άλλου είδους άθλημα, στο οποίο θέλει προοπτικά να διαπρέψει. Απλά όντας το αουτσάιντερ για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, επιδιώκει να ανατρέψει τα προγνωστικά και να «κόψει» πρώτος το νήμα στην… κούρσα για το νέο ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το μόνο που μένει να αποσαφηνιστεί, είναι τι γνώμη έχει για όλα αυτά, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός στην ομάδα-αουτσάιντερ και τελικώς θριαμβεύτρια του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης…

Το απόσπασμα στο 17:14 του βίντεο:

 


 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:34