search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Δύο ταμεία ασφάλισης, κύριας και επικουρικής, εξετάζουν κυβέρνηση και θεσμοί

11.11.2015 19:59
Δύο ταμεία ασφάλισης, κύριας και επικουρικής, εξετάζουν κυβέρνηση και θεσμοί - Media

Η δημιουργία δύο ταμείων ασφάλισης, κύριας και επικουρικής, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Θεσμούς.

 

Σχέδιο για δύο ταμεία ασφάλισης, βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε τεχνικό επίπεδο, μεταξύ των Θεσμών και στελεχών του υπουργείου Εργασίας.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητείται η δημιουργία ενός ταμείου κύριας ασφάλισης για όλους τους ασφαλισμένους, και ενός ταμείου επικουρικής.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Νικόλαος Φράγκος, αναφέρθηκε σε όρια ηλικίας και ποσοστά συντάξεων κατά τη συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά από τη συνάντηση με τα τεχνικά κλιμάκια των Θεσμών.

Σημειώνεται ότι το πλήρες σχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, θα γνωστοποιηθεί μέσα από το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Νοέμβριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:35