search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:16
MENU CLOSE

Οι σειρές κυριάρχησαν στις «υψηλές» θέσεις τηλεθέασης της Δευτέρας – Κορυφαία επιλογή η «Γη της ελιάς»

21.05.2024 20:02
TV control new

Μοιάζει να κάνει «παιχνίδι» χωρίς αντίπαλο στην τηλεθέαση η «Γη της ελιάς», η οποία συγκέντρωσε ξανά τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας και αυτή τη Δευτέρα.

Δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών ήταν η δραματική σειρά εποχής «Οι ψυχοκόρες» και με μικρή διαφορά (μόλις 0,2%) στην τρίτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου πλασαρίστηκε το «Ναυάγιο».

Τέταρτος ήταν ο «Σασμός» και πέμπτος ο «Παράδεισος των κυριών» διαμορφώνοντας στον Alpha ένα ελκυστικό δίδυμο μυθοπλασίας για τους τηλεθεατές, οι οποίοι τουλάχιστον χθες συγκεντρώθηκαν στην «ζώνη» εκείνη του σταθμού με γεωμετρική πρόοδο.

Το χθεσινό τηλεβαρόμετρο ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο άνω μέρος ήταν συγκεντρωμένες οι ελληνικές σειρές και στο κάτω τμήμα τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτι. Στην δεκάδα αναδείχθηκε ως κορυφαίο της κατηγορίας του το κεντρικό δελτίο του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Στο Open την Τετάρτη το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ στο ATTICA TV

Ισραηλινοί αξιωματούχοι διέκοψαν μετάδοση του AP από τη Γάζα και κατάσχεσαν τον εξοπλισμό των δημοσιογράφων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:15