Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το κλασσικό κέικ πορτοκαλιού το φτιάχνουμε ακόμη πιο ζουμερό και αφράτο χάρη στα ολόκληρα πορτοκάλια που θα πολτοποιήσουμε και θα βάλουμε στο μείγμα.
Το κλασσικό κέικ πορτοκαλιού το φτιάχνουμε ακόμη πιο ζουμερό και αφράτο χάρη στα ολόκληρα πορτοκάλια που θα πολτοποιήσουμε και θα βάλουμε στο μείγμα.
2 ποτήρια ηλιέλαιο
2 ποτήρια ζάχαρη
3 πορτοκάλια πολτοποιημένα στο μούλτι (μαζί με τη φλούδα)
4 αυγά
3 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
3 βανίλιες
Ζάχαρη άχνη
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει. Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα πορτοκάλια, τις βανίλιες και τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Το ρίχνουμε σε βουτυρωμένη και πασπαλισμένη με λίγο αλεύρι φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C, στις αντιστάσεις για 1 ώρα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.