search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:54
MENU CLOSE

Το ΠΑΜΕ ξεγέλασε την αστυνομία και αιφνιδιαστικά διαδήλωσε στις πύλες του Μαξίμου (Photos)

08.01.2016 10:00
Το ΠΑΜΕ ξεγέλασε την αστυνομία και αιφνιδιαστικά διαδήλωσε στις πύλες του Μαξίμου (Photos) - Media

Σε μία κίνηση αιφνιδιασμού τα μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να φτάσουν έξω από Μέγαρο Μαξίμου και να πραγαμτοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού, χωρίς καν οι αστυνομικοί να προλάβουν να τους σταματήσουν.

 

Σε μία κίνηση αιφνιδιασμού τα μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να φτάσουν έξω από Μέγαρο Μαξίμου και να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού, χωρίς καν οι αστυνομικοί να προλάβουν να τους σταματήσουν.

Οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην οδό Ηρώδου του Αττικού. Μπροστά στο Μέγαρο, όμως, τα λεωφορεία σταμάτησαν ξαφνικά και κατέβηκαν οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

Οι διαδηλωτές σήκωσαν πανό με τα αιτήματά τους, ζητώντας «το έκτρωμα του σχεδίου διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης, Κυβέρνησης, επιχειρηματικών ομίλων, Ευρωπαϊκής Ένωσης, να παρθεί πίσω».

Αν και η κινητοποίηση ήταν δυναμική, οι συγκεντρωμένοι δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αφού δεν κατέλαβαν τον δρόμο.

Όλοι βρίσκονταν πάνω στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τον αιφνιδιασμό από τα μέλη του ΠΑΜΕ, στο σημείο έφτασαν κι αλλες αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. 

Υπενθυμίζεται πως στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52