search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 10:00
MENU CLOSE

Ο «Υποναύαρχος Kulakov» έτοιμος για ανθυποβρυχιακό πόλεμο στη Μεσόγειο – Το νέο πλοίο των Ρώσων στην περιοχή (Video)

22.01.2016 18:44
Ο «Υποναύαρχος Kulakov» έτοιμος για ανθυποβρυχιακό πόλεμο στη Μεσόγειο – Το νέο πλοίο των Ρώσων στην περιοχή (Video) - Media

Το ρωσικό πολεμικό ναυτικό έδωσε άδεια σε δημοσιογράφους να επιβιβαστούν στο νεοαφιχθέν αντιτορπιλικό που έφτασε στο λιμάνι της Λατάκειας, «Υποναύαρχος Kulakov»

 

Το ρωσικό πολεμικό ναυτικό έδωσε άδεια σε δημοσιογράφους να επιβιβαστούν στο νεοαφιχθέν, στο λιμάνι της Λατάκειας, αντιτορπιλικό «Υποναύαρχος Kulakov».

Το πλοίο είναι μία από τις οκτώ φρεγάτες που υπηρετούν στο ναυτικό της Ρωσίας.  Αποστολή του είναι να εντοπίζει και να καταστρέφει εχθρικά υποβρύχια και ως εκ τούτου ο ρόλος του στην ανατολική μεσόγειο θα είναι κυρίως υποστηρικτικός.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το πλοίο έχει εντοπίσει και ακολουθήσει πολλά ξένα υποβρύχια, χωρίς να εμπλακεί σε πραγματικές καταστάσεις μάχης.

Από το κατάστρωμά του μπορεί να απονηωθεί ένα ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης Kamov Ka-27PS.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ρωσικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας που επιχειρούν στις ακτές της Συρίας, ο «Υποναύαρχος Kulakov» ανήκει στο στόλο της Βόρειας θάλασσας με βάση το  Severomorsk.

Το αντιτορπιλικό το 1985, επί Σοβιετικής Ένωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:59