search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Πλιάτσικο στο σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης; – Εξαφανίστηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα! (Video)

18.02.2016 17:43
Πλιάτσικο στο σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης; - Εξαφανίστηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα! (Video) - Media
Στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης βρέθηκε αρκετός κόσμος μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος.

 

Στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης βρέθηκε αρκετός κόσμος μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος.

Πέρα από εκείνους που ήθελαν να δουν το σημείο του τροχαίου ή έστω να αφήσουν κάτι στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη, φαίνεται πως βρέθηκαν και κάποιοι… «ελαφροχέρηδες» καθώς, όπως μετέδωσε το E-TV, κάποια προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή (ή των κοριτσιών που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο) έκαναν «φτερά».

Ο λόγος για το κινητό του τραγουδιστή, το μπρελόκ που στην αρχή βρισκόταν στον χώρο και μετά εξαφανίστηκε όπως και άλλα προσωπικά αντικείμενα του από το τζιπ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:38