search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Από την 1η Απριλίου το τέλος παιγνίων θα κληθεί να πληρώσει ο ΟΠΑΠ

04.03.2016 11:50
Ντέρμπι «αιώνιων» με τον Παύλο Παπαδημητρίου στο ΟΠΑΠ Game Time - Media

Την πρώτη δόση για το τέλος παιγνίων θα κληθεί να πληρώσει ο ΟΠΑΠ τον Απρίλιο με βάση υπουργική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

 

Την πρώτη δόση για το τέλος παιγνίων θα κληθεί να πληρώσει ο ΟΠΑΠ τον Απρίλιο με βάση υπουργική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Η απόφαση η οποία καθορίζει τη διαδικασία και το χρόνο απόδοσης του ειδικού τέλους παιγνίων ανά στήλη, αλλά και τον τύπο και το περιεχόμενο της δήλωσης απόδοσης του τέλος, αναφέρει πως η δήλωση απόδοσης του τέλους υποβάλλεται και το ειδικό τέλος καταβάλλεται ανά τρίμηνο μέχρι την 16η ημέρα των μηνών Ιανουαρίου, Απριλίου, Ιουλίου και Οκτωβρίου.

Όπως ξεκαθαρίζεται, η δήλωση αφορά στις εισπράξεις από το ειδικό τέλος που έχουν καταβάλει οι παίκτες, ανά στήλη, των παιγνίων του ΟΠΑΠ το προηγούμενο ημερολογιακό τρίμηνο.

Η εφαρμογή του τέλους των πέντε λεπτών ανά στήλη, που με βάση τον νόμο έπρεπε να αρχίσει να εισπράττεται από 1η Ιανουαρίου, καθυστέρησε εξαιτίας τεχνικών και άλλων προβλημάτων. Από το τέλος το Δημόσιο αναμένει 300 εκατ. ευρώ περίπου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:10