18/01/2020 15:01:39

Γερμανία: Πυροτεχνουργοί «εξουδετέρωσαν» δονητή σε χαρτοπαικτική λέσχη

Γερμανία: Πυροτεχνουργοί «εξουδετέρωσαν» δονητή σε χαρτοπαικτική λέσχη - Media

   

Ένας δονητής στις τουαλέτες μια χαρτοπαικτικής λέσχης στο Χάλμπερσταντ της Γερμανίας αναστάτωσε τους υπαλλήλους, οι οποίοι έντρομοι ειδοποίησαν ειδικούς πυροτεχνουργούς, για την «εξουδετέρωσή» του. Ο δονητής είχε πεταχτεί σε κάδο απορριμμάτων της τουαλέτας και έβγαζε έναν περίεργο βόμβο που τρόμαξε τους υπαλλήλους, οι οποίοι δεν κατάλαβαν τι ήταν αυτό που άκουγαν.

Ο δονητής είχε τεθεί σε λειτουργία και ο θόρυβος που έκανε, ενισχυμένος από την αντήχηση μέσα στον μεταλλικό κάδο απορριμάτων όπου τον είχαν πετάξει, ανησύχησε τους εργαζομένους της λέσχης, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

"Για τέτοιου είδους καταστάσεις έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες όσον αφορά την επέμβαση της αστυνομίας", εξήγησε ένας εκπρόσωπος.

Η χαρτοπαικτική λέσχη και τα γύρω καταστήματα εκκενώθηκαν και ο δρόμος αποκλείστηκε μέχρι να "εξουδετερωθεί" ο δονητής από τους πυροτεχνουργούς. Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί και από ποιον πετάχθηκε το ερωτικό βοήθημα στις τουαλέτες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.