search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:11
MENU CLOSE

Καρατζαφέρης: Θα έστελνα τους Σύρους «λαθρομετανάστες» πίσω στη Συρία – «Καλό παιδί» ο Μιχαλολιάκος

11.04.2016 21:44
Γερμανία: Ο  Χορστ Ζεεχόφερ θέλει να ξαναρχίσουν οι απελάσεις στη Συρία - Media

 

Σε ένα ρατσιστικό και ξενοφοβικό παραλήρημα από… τα παλιά επιδόθηκε ο πρόεδρος της νεοσύστατης Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον «Ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ακροδεξιού ΛΑΟΣ ανέφερε ότι, αν η διαχείριση του προσφυγικού ήταν στα χέρια του, θα ναύλωνε ένα πλοίο το οποίο θα γέμιζε με πρόσφυγες από τον Πειραιά και τα ελληνικά νησιά και, σε συνεννόηση με τους Ρώσους, όπως ανέφερε, οι οποίοι ελέγχουν τη βάση της Λαττάκειας, θα τους επέστρεφε στη Συρία.

Ο Γ. Καρατζαφέρης μάλιστα υποστήριξε την καταναγκαστική επιστροφή των προσφύγων στην εμπόλεμη ζώνη με το επιχείρημα ότι στη Συρία εξακολουθούν να ζουν άμαχοι, οπότε γιατί όχι και οι πρόσφυγες που προσπαθούν να σωθούν στην Ευρώπη.

Τάχθηκε δε υπέρ της άσκησης κρατικής βίας για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Νωρίτερα απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Μπούκουρα και Αλεξόπουλο, με το επιχείρημα ότι «ο πιο αγαπημένος βουλευτής του Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν ο Μανιαδάκης του Μεταξά».

Πάντως υποστήριξε ότι «δεν είμαι φασίστας και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ με φασιστικές και ναζιστικές νοοτροπίες», αν και χαρακτήρισε «καλό παιδί» τον υπόδικο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο. 

Σημειώνεται ότι σε άλλο σημείο της συνέντευξής του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10