search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ο αστυνομικός της χρονιάς … «έφαγε» της χρονιάς του (Video – Photos)

14.04.2016 07:03
ΗΠΑ: Ο αστυνομικός της χρονιάς ...  «έφαγε» της χρονιάς του (Video - Photos) - Media

Δυο άνδρες συνελήφθησαν στο Νάσβιλ του Τενεσί για επίθεση ενάντια σε έναν αστυνομικό, η οποία μάλιστα κατεγράφη και σε βίντεο από έναν περαστικό.

 

Δυο άνδρες συνελήφθησαν στο Νάσβιλ του Τενεσί για επίθεση ενάντια σε έναν αστυνομικό, η οποία μάλιστα κατεγράφη και σε βίντεο από έναν περαστικό.

Ο αστυνομικός, ο Matthew Cammarn, είδε τον 22χρονο Brian Shannon να επιτίθεται σε μια κοπέλα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Ο αστυνόμος πλησίασε και προσπάθησε να συλλάβει τον 22χρονο αλλά ο νεαρός αντιστάθηκε και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των δυο.

Οι περαστικοί τους περικύκλωσαν καθώς οι δυο άνδρες πάλευαν στο έδαφος και κάποιοι μάλιστα φαίνεται στο βίντεο να προσπαθούν να επέμβουν, κλωτσώντας αδιακρίτως. Ένας μάλιστα τράβηξε τον αστυνομικό πάνω από τον 22χρονο, δίνοντας του την ευκαιρία να σηκωθεί και να τραπεί σε φυγή.

Τόσο ο 22χρονος όσο και αυτός που ενεπλάκη άμεσα στη συμπλοκή έχουν συλληφθεί και κρατούνται από τις αρχές, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για αντίσταση σύλληψης και επίθεσης κατά αστυνομικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αστυνομικός βραβεύτηκε ως ο “αστυνομικός της χρονιάς” για το 2015.

Η επίθεση έγινε σε έναν οικισμό δημόσιας στέγασης και είναι η δεύτερη επίθεση κατά αστυνομικού κατά την τελευταία εβδομάδα. Η δήμαρχος της πόλης αποκάλεσε την έξαρση βίας «τελείως απαράδεκτη» και ανακοίνωσε πως θα αυξηθούν οι δυνάμεις της αστυνομίας στην εν λόγω περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08