search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:36
MENU CLOSE

Άρχισαν τα όργανα στο Λονδίνο – Ακροδεξιός υποψήφιος γυρνά την πλάτη του στο Μουσουλμάνο δήμαρχο την ώρα που εκφωνεί το νικητήριο λόγο του (Video)

07.05.2016 17:15
Άρχισαν τα όργανα στο Λονδίνο - Ακροδεξιός υποψήφιος γυρνά την πλάτη του στο Μουσουλμάνο δήμαρχο την ώρα που εκφωνεί το νικητήριο λόγο του (Video) - Media

Ο Paul Golding, ακροδεξιός υποψήφιος για τη δημαρχία του Λονδίνου, γύρισε την πλάτη στον νικητή των εκλογών Sadiq Khan καθώς έβγαζε τον νικητήριο λόγο του.

 

Ο Paul Golding, ακροδεξιός υποψήφιος για τη δημαρχία του Λονδίνου, γύρισε την πλάτη στον νικητή των εκλογών Sadiq Khan καθώς έβγαζε τον νικητήριο λόγο του.

Ενώ ο νικητής των εκλογών απηύθυνε έκκληση στους Λονδρέζους για να διαλέξουν την ελπίδα και όχι το φόβο και να μείνουν ενωμένοι και όχι διχασμένοι, ο Golding είχε γυρισμένη την πλάτη του και αγνάντευε έξω από το παράθυρο.

Η πράξη του αυτή προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις, με διάφορους χρήστες του Twitter να τον αποκαλούν «τραγικό» και να τον κατηγορούν ότι «δεν ξέρει να χάνει».

Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πράξη του, ο Golding δεν έδειξε να μετανιώνει ποσώς για αυτή. Υπεραμύνθηκε της πράξης του λέγοντας πως «δεν είμαι ρατσιστής. Δεν γύρισα την πλάτη μου επειδή είναι Ασιάτης αλλά επειδή είναι κακός άνθρωπος».

Ο Khan συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία των βρετανικών εκλογών ενώ ο Golding απέσπασε μόλις το 3%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:32