search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Ρωσία: Φριχτός τραυματισμός μητέρας από τσιμεντόπλακα – Κινδύνευσε και το μωρό

13.05.2016 13:20
Ρωσία: Φριχτός τραυματισμός μητέρας από τσιμεντόπλακα - Κινδύνευσε και το μωρό - Media

Το βίντεο είναι σοκαριστικό. Λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει η τσιμεντόπλακα στη θέση της μητέρας βρισκόταν το καροτσάκι με το παιδί της.

 

 

Το βίντεο είναι σοκαριστικό. Λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει η τσιμεντόπλακα στη θέση της μητέρας βρισκόταν το καροτσάκι με το παιδί της.

Η ανυποψίαστη μητέρα βρίσκεται στην είσοδο ενός κτιρίου. Αφήνει το καροτσάκι με το μωρό της και προχωρά λίγα βήματα μπροστά για να ανοίξει την πόρτα. Την ξεκλειδώνει και πηγαίνει πίσω.

Βγάζει το φρένο από το καροτσάκι το σπρώχνει και προχωρά μισό μέτρο. Τότε, από το πουθενά μια τεράστια τσιμεντόπλακα που είχε αποκολληθεί από την πολυκατοικία πέφτει πάνω της.

Η μητέρα σωριάζεται στο έδαφος. Εάν το περιστατικό είχε συμβεί ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν θα είχε σκοτώσει το παιδί. Οι περαστικοί άκουσαν τον θόρυβο και έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί. Η 31 ετών μητέρα δεν σκοτώθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά ο τραυματισμός της κρίνεται εξαιρετικά σοβαρός.

Το περιστατικό συνέβη στην Αγία Πετρούπολη, στο συγκρότημα πολυκατοικιών στην οδό Γιάροσλαβ Γκάσεκ. Η αστυνομία αναμένεται να ασκήσει διώξεις στον υπεύθυνο συντήρησης του κτιρίου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 14:22