search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:08
MENU CLOSE

Η απίστευτη μάχη αλβανικών και αγγλικών συμμοριών σε φυλακή του Λονδίνου (Video)

19.05.2016 12:42
Πόλεμος εντυπώσεων - Αμφιβολίες για τα εμβόλια «σπέρνει» η κόντρα ΗΠΑ - Βρετανίας - Media

Έναν απίστευτο καβγά μεταξύ κρατουμένων κατέγραψε κάμερα των φυλακών Wandsworth στο νότιο Λονδίνο, πριν από δύο εβδομάδες.

 

Έναν απίστευτο καβγά μεταξύ κρατουμένων κατέγραψε κάμερα των φυλακών Wandsworth στο νότιο Λονδίνο, πριν από δύο εβδομάδες.

Μία συμμορία ναρκωτικών φαίνεται στο κλιπ να παλεύει για υπεροχή, εναντίον μίας άλλης ομάδας τροφίμων που έχουν καταδικαστεί για διακίνηση και εμπόριο ναρκωτικών.

Ορδές κρατουμένων μάχονται με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ διακρίνονται αγγλικές και αλβανικές σημαίες. Ένας από τους κρατούμενος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς χτυπήθηκε και μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια του καβγά.

Ο καβγάς ξεκινά όταν φυλακισμένοι τρέχουν και συγκεντρώνονται στη γωνία του προαυλίου της φυλακής. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι επιτίθενται και σε ποιους, ούτε σε ποια εθνικότητα ανήκουν, φαίνεται όμως η μία ομάδα κρατουμένων που μπλέχτηκαν στον καβγά να υπερέχει αριθμητικά της άλλης.

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους τρόφιμους να στριμώχνεται στον τοίχο από τους υπόλοιπους και να ξυλοκοπείται άγρια.

Τον τελευταίο χρόνο, 20.000 περιστατικά βίας έχουν καταγράφει στις βρετανικές φυλακές, ενώ 100 κρατούμενοι έχουν χάσει τη ζωή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06