search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:25
MENU CLOSE

Απίστευτο: H Σάραντον δηλώνει ότι θα παίξει σε πορνό στα 80 της

30.05.2016 10:13
Απίστευτο: H Σάραντον δηλώνει ότι θα παίξει σε πορνό στα 80 της - Media

«Έχω πάρει την απόφαση μου, όταν βαρεθώ να παίζω θα σκηνοθετήσω πορνό!»

 

«Έχω πάρει την απόφαση μου, όταν βαρεθώ να παίζω θα σκηνοθετήσω πορνό!»

Στην 25η επέτειο της φεμινιστικής ταινίας «Θέλμα & Λουίζ» στις Κάννες, η Σούζαν Σάραντον έκανε τολμηρές δηλώσεις, λέγοντας πως θέλει να γυρίσει ταινία πορνό! 

«Έχω ήδη απειλήσει ότι θα ξεκινήσω να κάνω πορνό στα 80 μου», ανέφερε η σταρ του Hollywood σε συνέντευξη της στους The Times.

Τάσσεται κατά του σκληρού πορνό καθώς θεωρεί ότι η βιομηχανία της πορνογραφίας πρέπει να ξεφύγει από τα στερεότυπα. Θέλει να δείξει την ηδονή της γυναίκας μέσα από μια διαφορετική οπτική. Η Σούζαν Σάραντον, προτείνει διαφορετικό τρόπο σκηνοθεσίας των ερωτικών ταινιών και δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι αποφασισμένη να το επιχειρήσει!

“Δεν έχω παρακολουθήσει αρκετές ταινίες πορνό για να γνωρίζω ακριβώς τα προβλήματα στη θεματική της”

Τόνισε ότι δεν έχει δει αρκετές ταινιες με αισθησιακό περιεχόμενο για να γνωρίζει ακριβώς τις προβληματικές που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να γυρίσει αυτές τις ταινίες άμεσα αλλά… στα 80 της!

Μέχρι τότε, σίγουρα θα έχει όλο το χρόνο να παρακολουθήσει όσες ταινίες κρίνει η ίδια απαραίτητο για την «επιμόρφωση» της!

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Σάραντον αναλαμβάνει «καυτό» ρόλο, μια και στο παρελθόν την έχουμε απολαύσει σε τολμηρές κινηματογραφικές ταινίες όπως: Rocky Horror Picture Show και φυσικά το The Hunger με συμπρωταγωνίστρια την Κατρίν Ντενέβ. Μάλιστα, για την ερωτική σκηνή που είχε με την Ντενέβ, ερωτηθείσα για το αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ώστε να αισθάνεται πιο άνετα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μας ξάφνιασε, απαντώντας: «Μιλάς σοβαρά; Πρέπει να είσαι μεθυσμένος για να κάνεις σεξ με την Κατρίν Ντενέβ; Δεν θα το έλεγα! Δεν θα είναι πιο ενδιαφέρον αν το κάνεις με τη θέληση σου;».

Αναμένουμε τη Σούζαν με hot διαθέσεις  είτε ως σκηνοθέτιδα είτε ως … πρωταγωνίστρια! Έτσι κι αλλιώς έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει με τις επιλογές της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:24