search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:51
MENU CLOSE

Σκότωσε την κοπέλα του γιατί έχασαν την πτήση

02.06.2016 10:21
Σκότωσε την κοπέλα του γιατί έχασαν την πτήση - Media

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί στην πόλη Ουέλβα της Ισπανίας όταν άκουσαν το λόγο για τον οποίο παραδόθηκε ένας 34χρονος άντρας.

 

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί στην πόλη Ουέλβα της Ισπανίας όταν άκουσαν το λόγο για τον οποίο παραδόθηκε ένας 34χρονος άντρας.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, ο άντρας, Ρουμάνος στην καταγωγή ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ουέλβα πως ο ίδιος στραγγάλισε την κοπέλα του στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης καθότι…έχασαν την πτήση τους για την Ιταλία. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο ίδιος είχε έναν έντονο καυγά με τη σύντροφό του σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, όπου και την στραγγάλισε.

Μετά τη δολοφονία της κοπέλα ο άντρας έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αλλά μερικές ώρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του και λέγοντας που βρίσκεται το πτώμα το οποίο και εντώπισε η αστυνομία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:49