search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:16
MENU CLOSE

Ηρωικός παππούς έσωσε το εγγόνι του από τις φλόγες

07.06.2016 05:42
Νίκολας Μπερνς: Μην περιμένετε ο Τραμπ να στηρίξει την Ελλάδα σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία - Media

Ο Michael Donelly επέστρεφε με την κόρη του και τον τρίχρονο εγγονό του στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας όταν το αμάξι του έπιασε φωτιά.

 

Ο Michael Donelly επέστρεφε με την κόρη του και τον τρίχρονο εγγονό του στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας όταν το αμάξι του έπιασε φωτιά.

Αν και κατάφερε επιτυχώς να κάνει στην άκρη χωρίς να τραυματιστεί κανείς τους, εκείνος και η κόρη του αντιμετώπιζαν στο να βγάλουν έξω το τρίχρονο αγοράκι, καθώς ήταν δεμένο στο καθισματάκι και οι φλόγες εξαπλώνονταν πολύ γρήγορα.

Ο Michael αγνόησε τον πόνο και τον δυνητικό κίνδυνο και όρμησε στις φλόγες, καταφέρνοντας να βγάλει ανέπαφο τον εγγονό του. Έκαψε σοβαρά το χέρι του στην προσπάθεια του αλλά ο μικρός βγήκε αλώβητος.

Οι τρεις τους μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Το αυτοκίνητο τους καταστράφηκε ολοσχερώς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15