search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:09
MENU CLOSE

Νέα επίθεση στην Τουρκία – 2 νεκροί και 23 τραυματίες (Photos-Video)

08.06.2016 08:48
Νέα επίθεση στην Τουρκία - 2 νεκροί και 23 τραυματίες (Photos-Video) - Media

Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο μέχρις στιγμής έχει στερήσει τη ζωή σε 12 ανθρώπους, νέα επίθεση σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή της Μαρντίν στην νότια Τουρκία.

 

Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο μέχρι στιγμής έχει στερήσει τη ζωή σε 12 ανθρώπους, νέα επίθεση σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή της Μαρντίν στη νότιοανατολικη  Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο όχημα στην Αστυνομική Διεύθυνση της Μαρτίν στην περιοχή Μιντιάτ. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στα γύρω κτίρια, ενώ έχουν ασθενοφόρα εστάλησαν στο σημείο του συμβάντος.  

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα αναφέρονται σε 2 νεκρούς, ένας εκ των οποίων είναι αστυνομικός, και 23 τραυματίες.

Την ευθύνη για την επίθεση δεν έχει αναλάβει κάποια οργάνωση, ενώ λόγω του ότι η επίθεση έγινε σε περιοχή που πλειοψηφεί το κουρδικό στοιχείο, ενδεχομένως πίσω από την επίθεση να βρίσκεται το ΡΚΚ ή τα Γεράκια του Κουρδιστάν (ΤΑΚ) τα οποία συνηθίζουν να χτυπούν στρατιωτικούς και αστυνομικούς στόχους στην Τουρκία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:04