search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:57
MENU CLOSE

Στην Κένυα μια μαϊμού προκάλεσε…πανεθνικό μπλάκουτ

08.06.2016 09:26
Θρασύτατη μαϊμού μπήκε σε σπίτι, άνοιξε το ψυγείο, έκλεψε μια σακούλα με φαγητό και έφυγε (Video) - Media

Πανεθνική διακοπή ρεύματος προκλήθηκε στην Κένυα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα με την αιτία της διακοπής ρεύματος να μένει άγνωστος

 

Πανεθνική διακοπή ρεύματος προκλήθηκε στην Κένυα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα με την αιτία της διακοπής ρεύματος να μένει άγνωστος.Σήμερα, λοιπόν, ανακοινώθηκε πως  η διακοπή στην παροχή ρεύματος στην χώρα έγινε όχι λόγω κάποιας βλάβης στο σύστημα ή μειωμένης παροχής ρεύματος, αλλά λόγω μιας…μαϊμούς.  

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής της Κένυας η μαϊμού εισήλθε στο εργοστάσιο από την σκεπή, ωστόσο έπεσε σε έναν μετασχηματιστή ενέργειας με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τη λειτουργία του. Αυτό οδήγησε σε υπερφόρτωση του δικτύου και είχε αποτέλεσμα να θέσει εκτός λειτουργίας αρκετούς από τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας της χώρας.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η εταιρία παραγωγής όταν πήγε να επιθεωρήσει τον χώρο, βρήκε τη μαϊμού ζωντανή και την μετέφερε στο πάρκο προστασίας  άγριας ζωής της χώρας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:57