search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:26
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια δημόσια τηλεόραση ανοιχτή στην κοινωνία

12.06.2016 16:27
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media

«Έναν χρόνο μετά την επανέναρξη του δημόσιου φορέα της ραδιοτηλεόρασης, η μάχη για την αδέσμευτη και πλουραλιστική ενημέρωση με σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας συνεχίζεται», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Ανακοίνωση για την επέτειο από το «λουκέτο» της ΕΡΤ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά το “μαύρο” που επέβαλε η κυβέρνηση Σαμαρά τον Ιούνιο του 2013, η επαναλειτουργία της ΕΡΤ από την παρούσα κυβέρνηση σηματοδότησε μια νέα αρχή για την ενημέρωση, τη δημοκρατία και τα δημόσια αγαθά.

Έναν χρόνο μετά την επανέναρξη του δημόσιου φορέα της ραδιοτηλεόρασης, η μάχη για την αδέσμευτη και πλουραλιστική ενημέρωση με σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας συνεχίζεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τον αγώνα για μια δημόσια τηλεόραση ανοιχτή στην κοινωνία, που θα συμβάλλει στην προαγωγή του πολιτισμού», αναφέρει.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:24