search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:05
MENU CLOSE

Μπελάδων συνέχεια για Κόρμπιν – Άλλοι τρεις από τους Εργατικούς δεν τον στηρίζουν

26.06.2016 19:17
Μπελάδων συνέχεια για Κόρμπιν – Άλλοι τρεις από τους Εργατικούς δεν τον στηρίζουν - Media

Άλλα τρία στελέχη του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν την υποστήριξή τους στην ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν

 

Άλλα τρία στελέχη του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν την υποστήριξή τους στην ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν, επιτείνοντας την κρίση στο κόμμα, μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

O Βέρνον Κόουκερ, αρμόδιος του τομέα πολιτικής για τη Βόρεια Ιρλανδία, η Σίμα Μαλχότρα, επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής και ο Τσαρλς Φάλκονερ, επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης, παραιτήθηκαν σήμερα, μετέδωσε το BBC

Ο Λόρδος Φάλκονερ είναι το δέκατο μέλος της “σκιώδους κυβέρνησης” που παραιτείται σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της ηγεσίας του Κόρμπιν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02