search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:49
MENU CLOSE

FBI για Κλίντον: Κανένας λογικός εισαγγελέας δεν θα κυνηγούσε την υπόθεση-Τραμπ: Στημένο παιχνίδι

05.07.2016 15:26
FΒΙ: Απολύσαμε τον πράκτορα που έστελνε μηνύματα κατά του Τραμπ - Media
 
«Λάδι» βγάζει ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ την οιωνεί υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ και πρώην υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, για τη διαβόητη υπόθεση του ιδιωτικού server που η Κλίντον χρησιμοποιούσε για τα e-mail της όταν ήταν επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
 
Ο κ. Κόμεϊ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «κανένας λογικός εισαγγελέας δεν θα προχωρούσε σε διώξεις για την υπόθεση αυτή» και ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να εισηγηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης να προχωρήσει σε δίωξη κατά της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.
 
Ωστόσο, ο επικεφαλής του FBI άσκησε κριτική στην Κλίντον και τους συνεργάτες της, χαρακτηρίζοντάς τους ως «εξαιρετικά απρόσεκτους» και λέγοντας ότι, αν και δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, «εχθρικά άτομα» θα μπορούσαν να είχαν παρεισφρήσει στον ιδιωτικό server και να είχαν αποκτήσει πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες.
 
Αναμενόμενη ήταν και η αντίδραση του αντιπάλου της Κλίντον, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι «το παιχνίδι είναι στημένο. Ο στρατηγός Πετρέους έμπλεξε για πολύ λιγότερα. Πολύ, πολύ άδικο. Ως συνήθως, προβληματική κρίση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:49