search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:51
MENU CLOSE

Τι δώρο έκανε ο Κινέζος πρωθυπουργός στον Τσίπρα (Photos)

05.07.2016 17:05
Τι δώρο έκανε ο Κινέζος πρωθυπουργός στον Τσίπρα (Photos) - Media

 

O Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ χάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό ένα ποδήλατο, μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «η σχέση μας με την Κίνα είναι ένα ποδήλατο. Η μία ρόδα είναι η οικονομική συνεργασία και η άλλη, η συνεργασία στον πολιτισμό και την παιδεία. Εμείς είμαστε οι ποδηλάτες που θα αναπτύξουμε τις δύο χώρες μας».

Ο πρωθυπουργός με επίσκεψη στη Σαγκάη όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της κινεζικής εταιρείας ηλεκτρονικού λιανικού εμπορίου Alibaba , τον πρόεδρο της COSCO, τον πρόεδρο του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης ΖΤΕ, τον πρόεδρο της κινεζικής επενδυτικής εταιρείας Fosun και άλλους Κινέζους επιχειρηματίες, θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στη Κίνα . Ο πρωθυπουργός πριν από την αναχώρησή του θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σαγκάης Γιανγκ Ξιονγκ, και θα επισκεφθεί το Μουσείο της Σαγκάης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:50