search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Ταυτοποιείται και ο δεύτερος δράστης της σφαγής του ιερέα – 19χρονος δίχως φάκελο στην αστυνομία

27.07.2016 14:13
Ταυτοποιείται και ο δεύτερος δράστης της σφαγής του ιερέα - 19χρονος δίχως φάκελο στην αστυνομία - Media

 

Μπορεί επισήμως να μην έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ο δεύτερος δράστης της Νορμανδίας, όμως τα γαλλικά ΜΜΕ επικαλούνται πηγές προσκείμενες στην έρευνα κάνοντας λόγο για ένα νεαρό άνδρα από τη Σαβοϊα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Le Parisien”,  πρόκειται για τον Αμπντέλ Μαλίκ, 19 ετών , η ταυτότητα του οποίου εντοπίστηκε χτες στην διάρκεια έρευνας των αρχών στο σπίτι της οικογένειας του Κερμίς.

Ο δεύτερος δράστης είναι πιθανότατα από τη Σαβοϊα. Δεν έχει φάκελο στην αστυνομία . Οι γαλλικές αρχές δεν έχουν δακτυλικά του αποτυπώματα, κι ούτε DNA γεγονός που καθυστερεί την ταυτοποίησή του.

Στο μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον άλλο 19χρονο, τον Κερμίς.

Όπως αναφέρει η “Le Parisien” σε ρεπορτάζ που βασίζεται σε μαρτυρία φίλου του, πριν ριζοσπαστικοποιηθεί ήθελε να γίνει μοντέλο, ενώ εκτός από τη μόδα του, του άρεσε και ο ποδόγυρος…   

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Le Monde” o Κερμίς είχε ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των έξι ετών. Είχε  νοσηλευτεί πολλές φορές στην διάρκεια της εφηβείας. Όπως υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδα “Le Parisien”, 15  ημέρες είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ήταν ένα υπερδραστήριο παιδί που είχε αποβληθεί σε ηλικία 12 ετών από το σχολείο του λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς . Σύμφωνα με γείτονά του, “ο Κερμίς ήταν μία βόμβα έτοιμη να εκραγεί…”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02