search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:05
MENU CLOSE

H μις Πενσυλβάνια έλεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά (Photos)

28.07.2016 13:21
H μις Πενσυλβάνια έλεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά (Photos) - Media

 

Η μις Πενσυλβάνια ομολόγησε ότι είπε ψέμματα για να τραβήξει την προσοχή. Η Brandi Lee Weaver-Gates συνελήφθη το 2015 και καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση από την αμερικανική δικαιοσύνη.

Η νεαρή 23χρονη είχε δηλώσει ψευδώς ότι έχει λευχαιμία και είχε ξεκινήσει να μαζεύει χρήματα. Απέναντι στον δικαστή είπε ότι ήθελε απλά να κάνει την οικογένειά της να ενδιαφερθεί για εκείνη.

Η Brandi Lee Weaver-Gates είχε κατορθώσει να συλλέξει 30 000 δολάρια ώστε να κάνει την χημειοθεραπεία της, όπως έγραφε στο σάιτ της. «Για τις δύο τελευταίες θεραπείες, η Μπράντι πρέπει να πάει στο κέντρο  Johns Hopkins της Βαλτιμόρης. Αυτή η εκστρατεία θα την βοηθήσει να πληρώσει τη θεραπεία» έγραφε.

Η πρώην Μις πήγε πράγματι στο νοσοκομείο John Hopkins και είπε απλά στους δικούς της να περιμένουν σε μια αίθουσα αναμονής όσο εκείνη θα πήγαινε σε μια άλλη πτέρυγα προκειμένου να πιστέψουν όλοι ότι δέχεται θεραπεία. Μετά από πολλές ώρες γύρισε πίσω για να τους συναντήσει. Είχε μάλιστα ξυρίσει το κεφάλι της ώστε να κάνει την ιστορία της πιο πιστευτή, συμμετείχε σε ομάδες θεραπείας και πόζαρε με το κεφάλι ξυρισμένο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03