search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:07
MENU CLOSE

Η επική πρωτοβουλία του Pornhub για να καταπολεμηθεί ο ιός Zika στο Ρίο (Video)

04.08.2016 10:23
Η επική πρωτοβουλία του Pornhub για να καταπολεμηθεί ο ιός Zika στο Ρίο (Video)  - Media

Παρά τον πολλαπλασιασμό των μέτρων προφύλαξης, πολλοί είναι αυτοί που ακόμα ανησυχούν για την απειλή του ιού Zika – που μπορεί να μεταδοθεί σεξουαλικά – στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Και ξέρετε τι συμβαίνει όταν συναντιούνται εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο σε ένα μέρος σαν το Ρίο; Σεξ. Πολύ σεξ.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να περιοριστεί λίγο το… σεξ, ένας απρόσμενος σύμμαχος έχει δηλώσει την συμμετοχή του. Το Pornhub έχει ξεκινήσει μια «πρωτοβουλία για την υγεία»  με το όνομα «Ooohlympics» για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του Zika. Ως μέρος της πρωτοβουλίας αυτής, η ιστοσελίδα θα παρέχει δωρεάν πρόσβαση στην high definition πλατφόρμα της, Pornhub Premium, σε όσους θα βρίσκονται στο Ρίο κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων – κατοίκους, αθλητές, τουρίστες. To Pornhub Premium είναι μια ξεχωριστή πλατφόρμα που περιέχει αποκλειστικό υλικό που δεν είναι διαθέσιμο στο Pornhub.com και για να είσαι μέλος της πρέπει κανονικά να πληρώνεις 9.99 τον μήνα.

Όπως αναφέρουν και στο βίντεο προώθησης της πρωτοβουλίας τους «επειδή ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και μέσω της σεξουαλικής επαφής οι υπηρεσίες υγείας έχουν ζητήσει οι άνθρωποι που θα βρίσκονται εκεί για τους Ολυμπιακούς να απέχουν από το σεξ, μια δύσκολη απαίτηση σε μια πόλη που οι ορμόνες ρέουν στον αέρα. Έτσι πολλοί άνθρωποι θα μείνουν στο σπίτι τους».

«Για αυτό θα δώσουμε δωρεάν premium πρόσβαση σε όλους όσους θα είναι στο Ρίο κατά την διάρκεια των αγώνων. Γιατί αν είσαι αναγκασμένος να παίξεις ένα ατομικό “άθλημα” τουλάχιστον μπορείς να το κάνεις με το καλύτερο δυνατό υλικό». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:02