search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:51
MENU CLOSE

Γκλέτσος: Αν χρειαστεί θα ανατινάξω τα διόδια

26.08.2016 07:46
Απόστολος Γκλέτσος: «Είμαι 52, μετά τα 60 θα απομονωθώ και θα μονάσω…» (Video) - Media

 

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος καλεί εκ νέου πολίτες και δημάρχους σε κινητοποιήσεις για το θέμα των διοδίων.

Ο κ.Γκλέτσος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 ανέφερε πως «προτεραιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να είναι η επιβίωση των κατοίκων. Μέσα σε αυτό το καθεστώς εξαθλίωσης των τελευταίων χρόνων, το πρόβλημα των διοδίων έρχεται να τους ισοπεδώσει. Πολλές φορές έρχονται στο γραφείο μου άνθρωποι που είναι τόσο απεγνωσμένοι, που κάποιες φορές φτάνουν στα όρια ακόμα και να γίνουν επικίνδυνοι».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Στυλίδας κάλεσε σε συστράτευση τους δημάρχους ώστε να ξεκινήσουν ένα δυναμικό αγώνα στο πρόβλημα των διοδίων που βαρύνει τις «ήδη άδειες τσέπες των δημοτών».

«Προσωπικά, είμαι έτοιμος για όλα. Και αν μια φορά ξήλωσα τη μπάρα, αυτή τη φορά μπορεί και να ανατινάξω τα διόδια. Αρκεί να επιβιώσουν οι άνθρωποι…»δηλώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Στυλίδας.

 

Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Στυλίδας με επιστολή του καλεί τους συναδέλφους του της αυτοδιοίκησης σε κοινό αγώνα.

Η επιστολή του Α. Γκλέτσου:

2016 ΔΙΟΔΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Είναι καιρός αγαπητοί συνάδερφοι της Αυτοδιοίκησης όλης της χώρας να επανεξετάσουμε να συζητήσουμε να προτείνουμε απόψεις και ενδεχομένως λύσεις προς την κυβέρνηση και γενικότερα προς την Βουλή σχετικά με το θέμα των διοδίων. Είτε μας αφορά άμεσα επειδή έχουμε διόδια στου Δήμους μας είτε έμμεσα επειδή οι δημότες μας περνούν από τα διόδια είτε τέλος πάντων επειδή το κόστος στις μεταφορές λόγω διοδίων φτάνει στο ράφι στο φτωχό καταναλωτή δημότη μας. Όσοι έχουμε διόδια στους δήμους μας αντιμετωπίζουμε και το μέγα πρόβλημα με την οδική ασφάλεια. Προτρέπω λοιπόν και προτείνω σε όλους τους Δημάρχους να μιλήσουμε με τους δημότες μας, να συνεδριάσουμε στα Δημοτικά μας Συμβούλια και να επανεξετάσουμε την στάση μας. Βεβαίως η κοινωνική ειρήνη είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα αλλά πριν από όλα και πάνω από όλα είναι η επιβίωση του λαού μας.

Πρόεδρος Προσωρινής Διοικούσας Παράκτιον

Δήμαρχος Στυλίδας – Απόστολος Γκλέτσος

Υ.Γ: Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον εσωτερικό τουρισμό και πως αυτός βάλλεται από τα διόδια

 

 

Πηγή: lamianow.gr

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45