search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 13:10
MENU CLOSE

Ο Φίλης με τροπολογία ανοίγει πάλι το θέμα των «αιώνιων» φοιτητών

31.08.2016 08:36
Ο Φίλης με τροπολογία ανοίγει πάλι το θέμα των «αιώνιων» φοιτητών - Media

 

Με τροπολογία που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην ιδιωτική εκπαίδευση, το υπουργείο Παιδείας προτείνει την επαναφορά των «αιώνιων» φοιτητών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για φοιτητές που διαγράφηκαν με το νόμο Διαμαντοπούλου, λόγω μη εγγραφής τους σε δύο συνεχόμενα ακαδημαϊκά εξάμηνα, ενώ επίσης με άλλη ρύθμιση, το υπουργείο αποκλείει τη μετακίνηση πανεπιστημιακών από περιφερειακά ΑΕΙ σε πανεπιστήμια της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Γεννηματά: Δεν είναι αυτό το μέλλον που αξίζει στα παιδιά μας

Η συζήτηση επί του νομοσχεδίου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας έκανε το ακόλουθο σχόλιο στα social media:

«Αιώνιοι φοιτητές ξανά. Δεν είναι αυτό το δημόσιο Πανεπιστήμιο που υπερασπιζόμαστε. Δεν είναι αυτό το μέλλον που αξίζει στα παιδιά μας…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 13:09