search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57
MENU CLOSE

Βραδιές… ΠΑΣΟΚ σε γνωστό μπαρ στα νοτιά προάστια (Photos – Video)

14.09.2016 08:47
Βραδιές… ΠΑΣΟΚ σε γνωστό μπαρ στα νοτιά προάστια (Photos - Video) - Media

 

Ανήκετε στους νοσταλγούς των παλιών καλών ημερών του ΠΑΣΟΚ; Τότε που η παράταξη ήταν ακόμα μεγάλη και με σημαντική εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; Τότε σίγουρα η παρακάτω είδηση θα σας φανεί ενδιαφέρουσα καθότι ένα μπαρ στα νότια προάστια αποφάσισε να διοργανώσει βραδιά…ΠΑΣΟΚ. Κανονικά, με σημαίες, τον ήλιος και  τον ύμνο.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν το  κόμμα που ανάπτυξε την νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα. Τα μπουζούκια δούλευαν εφτά στα εφτά και το χρήμα έτρεχε άφθονο στα νυχτερινά μαγαζιά. Κάπως έτσι το μπαρ σκέφτηκε και δημιούργησε τη βραδιά ΠΑΣΟΚ.

Ξαφνικά η μουσική από τα ηχεία του μαγαζιού έπαιξε τον ήλιο το πράσινο και σημαίες του ΠΑΣΟΚ γέμισαν το μαγαζί με τους θαμώνες να τις κουνούν μανιασμένοι. Οι belvedere ή αλλιώς πελβετέρε άρχισαν να ανοίγουν ακατάπαυστα μαζί με τις ακριβές σαμπάνιες.

Όπως είπαν θαμώνες του μπαρ, μάλλον πλέον θα καθιερωθεί  μια βραδιά ΠΑΣΟΚ μία ημέρα την εβδομάδα στο γνωστό μπαρ, ενώ παρόμοιο «πάρτυ» πριν λίγες, μέρες έγινε και στη Ρόδο.

 

\

Πηγή: pireusview.gr

πηγή βίντεο:sport.fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57