search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:53
MENU CLOSE

Ο Βαλέντσια παρηγορήθηκε στην αγκαλιά σέξι νοσοκόμας (Photo)

18.09.2016 09:54
Ο Βαλέντσια παρηγορήθηκε στην αγκαλιά σέξι νοσοκόμας (Photo) - Media

 

Ο Αντόνιο Βαλέντσια βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά μιας 24χρονης σέξι νοσοκόμας μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η βρετανική -σκανδαλοθηρική- εφημερίδα SUN σημειώνει πως ο… παντρεμένος Αντόνιο Βαλέντσια πέρασε το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο με την Σόφι Βαγκσίτερ, την οποία είχε καλέσει να δει το ματς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 31χρονος άσος της Γιουνάιτεντ είχε εντοπίσει την 24χρονη νοσοκόμα στο Instagram. Της έπιασε κουβέντα, τη γέμισε με likes, αντάλλαξαν τηλέφωνα, της έστελνε «καυτά» μηνύματα και τελικά την προσκάλεσε να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι.

Μάλιστα, η SUN δημοσιεύει φωτογραφία που δείχνει την 24χρονη να κρατά έναν φάκελο με τα εισιτήρια που είχε αφήσει γι’ αυτήν ο Βαλέντσια. Επίσης, δημοσιεύονται φωτογραφίες του 31χρονου να πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου είχαν κλείσει ραντεβού για μετά το ματς.

Εκεί έμεινε για περίπου 40 λεπτά, ενώ η 24χρονη νοσοκόμα άφησε το δωμάτιο τρεις μέρες μετά.

Πηγή: sentragoal.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:45