search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Τα καταστήματα ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δωροθέτες στο 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA

21.09.2016 12:31
Παράταση 15 ημερών για ανανέωση αιτήσεων ένταξης στον νόμο Κατσέλη - Media

 

Τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  , μέλος της αλυσίδας ηλεκτρικών WELCOME STORES δωροθέτης στο 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA.

Όπως και στο περσινό σιρκουί έτσι και φέτος το κορυφαίο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Παναγιωτακόπουλος θα επιβραβεύσει τους νικητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών του 8ου P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA, με δώρα από την SAMSUNG.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει η Πατρινή επιχείρηση στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών, θα χαρίσει για ακόμα μία σεζόν δώρα μεγάλης χρηματικής αξίας στους κορυφαίους των αγώνων.

Οι νικητές του P.I.C.K. θα κερδίσουν ανάλογα με την κάθε ηλικιακή κατηγορία σημαντικές και χρήσιμες ηλεκτρικές συσκευές όπως τηλεοράσεις 32 ιντσών, ηχεία υπολογιστή, tablet, micro stereo, καθώς και πολλά αναμνηστικά για τους «μικρούς» οδηγούς του 8ου P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA.

Τα καταστήματα των ηλεκτρικών ειδών Παναγιωτακόπουλος έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών με την επιχείρηση να έχει στο ενεργητικό της, ένα κατάστημα στην Πάτρα στην οδό Ακρωτηρίου 58 και ένα στο Ρίο στην οδό Αθηνών 15.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:30