search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Στη Βενεζουέλα βάζουν τα νεογνά μέσα σε χαρτόκουτα

22.09.2016 19:04
Στη Βενεζουέλα βάζουν τα νεογνά μέσα σε χαρτόκουτα  - Media

 

Φωτογραφίες που φέρεται να είναι από κρατικό νοσοκομείο της Βενεζουέλας, με μωρά μέσα σε χαρτόκουτα αντί ειδικούς θαλάμους είναι σοκαριστικές.

Τα νεογνά είναι στοιβαγμένα μέσα σε χαρτόκουτα, επάνω σε έναν πάγκο, με χαρτιά κολλημένα με σελοτέιπ να αναγράφουν τα στοιχεία τους.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από την αντιπολίτευση της χώρας και τραβήχτηκαν από έναν υπάλληλο του κρατικού νοσοκομείου Domingo Guzman Lander, βορειανατολικά της χώρας στο Anzoategui.

Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης, Mesa de la Unidad Democratica, αναφέρει πως οι λήψεις αποτυπώνουν άλλο ένα σημάδι της κρίσης, που πλήττει το σύστημα Υγείας της χώρας.

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, οι αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Κοινωνικής Ασφάλισης της Βενεζουέλας, έγραψε στο Twitter:

«Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούμε τις ενέργειες που έγιναν. Τα νοσοκομεία μας φροντίζουν εκατοντάδες ασθενείς, παρά τα όσα αποκρύπτουν ορισμένα ΜΜΕ. Αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες και συνεχίζουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40