search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:46
MENU CLOSE

«Πλοίο-φάντασμα» ή οφθαλμαπάτη; Κανείς δεν ξέρει τι είναι (Video)

11.10.2016 17:16
 
Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς απεικονίζει. Ωστόσο, πολύς κόσμος έχει… φρικάρει με αυτό που βλέπει.
 
Το βίντεο τράβηξε στη Λίμνη Σουπίριορ των ΗΠΑ ένας φυσιοδίφης, ο Jason Asselin, ο οποίος με ένα φίλο του έκαναν εκδρομή για να αποτυπώσουν την ομορφιά του φθινοπώρου.
 
Όταν, όμως, βρέθηκαν στις όχθες της λίμνης και επιχείρησαν να τραβήξουν σε βίντεο ένα ουράνιο τόξο, τα πράγματα πήραν μια στροφή προς το… πολύ παράξενο: «Κοιτάζαμε το ουράνιο τόξο και ξαφνικά παρατηρήσαμε το αντικείμενο. Ζούμαρα τον φακό, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να καταλάβω τι έβλεπα» είπε ο Asselin.
 

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «στα αλήθεια δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί που βρισκόταν, έχω ξαναδεί πλοία και δεν έμοιαζε με κάτι τέτοιο», ενώ παραδέχθηκε ότι και ο φίλος του αισθάνθηκε περίεργα με το θέαμα. Και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο παράξενα, όταν το αντικείμενο ξαφνικά εξαφανίστηκε!
 
Ο Asselin ανέβασε το βίντεο στο YouTube και τα σχόλια έπεσαν σα βροχή: πλοίο-φάντασμα, οφθαλμαπάτη, αντικατοπτρισμός…, όμως κανείς δεν μπορούσε με βεβαιότητα να πει τι ακριβώς έβλεπε. Ο ίδιος ο Asselin παραδέχθηκε ότι «έχω ξαναδεί περίεργα πράγματα, και αυτό είναι ανάμεσα στα πιο περίεργα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15