search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Σκηνές Μεσαίωνα στη Ρουμανία: Δημόσιος εξορκισμός γυναίκας, η αστυνομία… βοηθούσε! (Video, σκληρές εικόνες)

20.10.2016 17:37
Ρουμανία: Πέθαναν σαν τα ποντίκια - Τρεις νεκροί και 40 τραυματίες από μυοκτονία - Media
 
Σκηνές βγαλμένες από τα σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Ιάσιο της Ρουμανίας, όταν μια «δαιμονισμένη» γυναίκα οδηγήθηκε από αστυνομικούς (!) μπροστά σε λείψανα αγίου, προκειμένου να την εξορκίσει ιερέας!
 
Στο απίστευτο βίντεο, η γυναίκα, υποβασταζόμενη από τραυματιοφορέα και αστυνομικό, εμφανίζεται να παθαίνει κρίση μπροστά στο ιερό λείψανο και εν μέσω κλαμάτων και ουρλιαχτών ακούγεται να φωνάζει: «Δεν βγαίνω!» (υποτίθεται ότι μιλά ο… δαίμονας μέσα της), ωστόσο, στη συνέχεια καταρρέει και ένας από τους παριστάμενους ακούγεται να λέει ότι «ο Άγιος κάνει θαύματα».
 

Για να ολοκληρωθεί η… σουρεαλιστική σκηνή, καθώς οι τραυματιοφορείς μεταφέρουν την εξαντλημένη γυναίκα προς σταθμό πρώτων βοηθειών, μια γηραιά συνοδός της προσπαθεί να τους αποτρέψει, λέγοντας ότι η δυστυχισμένη γυναίκα «δεν χρειάζεται τη βοήθεια της σύγχρονης ιατρικής».
 
Ρουμανικά ΜΜΕ ζήτησαν εξηγήσεις για την παρουσία και συμμετοχή της αστυνομίας στο όλο περιστατικό, ωστόσο, αξιωματούχοι προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν, λέγοντας ότι τα όργανα της τάξης δεν… συμμετείχαν στον εξορκισμό, απλώς βοηθούσαν ένα άτομο σε ανάγκη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:32