search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:03
MENU CLOSE

Αμείωτη συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ

09.07.2011 09:12
Αμείωτη συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ - Media

Η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται αμείωτη, με αφορμή τις αποδοκιμασίες κυβερνητικών και μη βουλευτών.

Η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται αμείωτη, με αφορμή τις αποδοκιμασίες κυβερνητικών και μη βουλευτών.

Συγκεκριμένα, ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης, που βρέθηκε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ασκεί «προπαγάνδα γκεμπελικού τύπου, η οποία στοχοποιεί την αριστερά με σκοπό να ενοχοποιήσει την κοινωνική διαμαρτυρία. «Αν υπάρχει κάποιος σήμερα που γεννά βία είναι η κυβερνητική πολιτική».

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης, που επίσης έδωσε το παρόν στην εν λόγω εκπομπή, απάντησε ότι «ο  κ. Σκουρλέτης όπως και ο κ. Τσίπρας συνεχίζουν το δικό τους χορό. Γι΄αυτό έχουν την ευθύνη τους. Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε το δικό τους χορό», απάντησε ο, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Στη συνέχεια, ο κ. Ξυνίδης ρώτησε τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΝ εαν καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος έξω από το επιμελητήριο Ξάνθης και ο κ. Σκουρλέτης αποκρίθηκε ότι «δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση…ούτε μια τρίχα να μην πειράξουν από κανένα υπουργό. Αλλά θέλω όλοι αυτοί οι υπουργοί να απολογηθούν μπροστά στον λαό για την εγκληματική πολιτική τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02